Activiteiten Commissie
Bornerbroek

Brooker Kwis

Speel mee met de gezelligste Kwis van Bornerbroek op vrijdag 28 december 2018.
Schrijf je nu in!!!

Voor de inschrijving verwijzen wij je door naar de website

Tip: Kijk tijdens aktiviteiten in Bornerbroek, zoals bijvoorbeeld de pinksterfeesten, goed om je heen, wie weet komt het op vrijdag 28 december van pas…

Het Spel

De Brooker Kwis staat in het teken van gezelligheid, saamhorigheid, spanning, sensatie en strijd. Aan de Brooker Kwis doe je mee als team. De samenstelling bepaal je geheel zelf, met buren, vrienden, collega’s of vereniging- en sportvrienden. Ieder team wijst een captain aan die het team vertegenwoordigt. Hij/zij krijgt een Kwisboek mee met zo’n 100 vragen en hilarische opdrachten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan. Het dorp staat ook zeker centraal in de onderwerpen. Het kan maar zo zijn dat je het dorp in moet om antwoord op een vraag te krijgen. Gedurende de Kwis mag er gebruik worden gemaakt van alle vormen van ondersteuning.

Vrijdagavond 28 december

Op vrijdagavond 28 december worden om exact 19.00 in het Brookshoes de Kwisboeken uitgereikt aan de teamcaptains. Zodra het Kwisboek is overhandigd, vertrekt de captain naar zijn/ haar thuisbasis waar het hele team vol spanning zit te wachten. Vanaf dat moment kan er worden begonnen met de vragen en opdrachten. Om uiterlijk 23.30 uur moet het Kwisboek met de antwoorden door de captain worden ingeleverd bij de organisatie in het Brookshoes.

De uitslag en feestavond

Alle Kwisboeken die op tijd zijn ingeleverd worden door de organisatie gecontroleerd. Het team dat de meeste punten heeft behaald wordt de winnaar van de Brooker Kwis 2018 en krijgt een prijs uitgereikt tijdens de feestavond op vrijdag 11 januari 2019 in het Brookshoes. Iedereen is dan van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Via de website: www.brookerkwis.nl houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en de voorbereidingen. Kijk dus regelmatig even op deze website, het Brooksblad en op facebook. Ook kunt u vragen en/ of opmerkingen (via de website) richten aan de organisatie of stap gerust op iemand af.

Namens de Initiatiefnemers:

Regina ten Asbroek, Annelies Timmerhuis, Jaap Scholten, Ans Pigge, Bart Pigge, Erik Pigge, Jan Platenkamp, Marjolein Snijders, Geke de Jong, Herman Platenkamp, Henny Kuiphuis, Janny Slot, Petra Tangena, Roy Ramakers en Karin Wes

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website of de facebookpagina


Alle deelnemers heel veel plezier en succes !


op de hoogte blijven?

volg ons via facebook.

© 2018 petra tangena