Activiteiten Commissie
Bornerbroek

Brooker Ontbijt5 juli 2015

Openlucht viering
Brooker zomer ontbijt
Optreden Shantikoor De Oostvaarders

Het Brooker Zomer Ontbijt in het Dorpspark in Bornerbroek mag met recht een geslaagde morgen genoemd worden. 

De openlucht dienst die er aan vooraf ging was korter dan verwacht, vandaar dat daar geen foto's van zijn. 
Het ontbijt was in buffet vorm met vele soorten broodjes en brood, beschuit en zelfs luxe koffiebroodjes, donuts (voor de kinderen) en puddingbroodjes, alles gemaakt door bakker Deterd uit Almelo.

Uiteraard hoorde een ei erbij, waren er vleeswaren, kaas. jam en hagelslag, koffie en jus, diverse salades van Johma en toetjes van Boermarke. 

Iedereen liet het zich heerlijk smaken en aan het eind was er niet veel meer over. Het aantal deelnemers was bijna 120, ter plekke meldden er zich nog mensen aan, waardoor er niet alleen aan de lange tafels maar ook gezellig aan de statafels werd gegeten.

Tegen het einde van het ontbijt verstoorde helaas een regenbui de pret, waardoor een aantal mensen eerder naar huis ging. De overigen bleven lekker hangen onder de overkapping bij het Shantikoor of een van de andere afdakjes. Een eigen paraplu werkte natuurlijk ook goed of er werd multifunctioneel gebruik gemaakt van de zak die werd utigedeeeld door de medewerkers van TMZ die een helpende hand boden. 


Shantikoor De Oostvaarders uit Almelo bracht de stemming er lekker in en aan het eind dronk men nog gezellig een glaasje aan de bar.

Daarna kon de organisatie het park weer opruimen en terugkijken op een zeer geslaagde ochtend.


Alle vrijwillgers die mee hebben geholpen heel hartelijk bedankt !

Voor de foto's, klik hier


op de hoogte blijven?

volg ons via facebook.

© 2015 petra tangena